Site-ul www.endless-studio.md, denumit in continuare „www.endless-studio.md”, este detinut si administrat de societatea WOSS GROUP S.R.L., denumit in continuare „www.endless-studio.md”, avand urmatoarele date de identificare: Cod Fiscal 1016600027755, inregistrata la Camera Inregistrarii de Stat cu nr. 341486 data 09.09.2016 si cu sediul la str. Mircea cel Batrin 11/6, of.207, MD-2044, mun. Chisinau, Republica Moldova, email: [email protected]

Navigarea pe site-ul www.endless-studio.md urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.

www.endless-studio.md isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre www.endless-studio.md si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul, Comenzii.

 

1. Definitii

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul www.endless-studio.md.

Client – persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.

Produse – orice produs mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si sa faca plata acestora.

Vanzator – societatea WOSS GROUP S.R.L.,avand urmatoarele date de identificare: Cod Fiscal 1016600027755, inregistrata la Camera Inregistrarii de Stat cu nr. 341486 data 09.09.2016 si cu sediul la str. Mircea cel Batrin 11/6, of.207, MD-2044, mun. Chisinau, Republica Moldova, email: [email protected]

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

 

2. Drepturile de proprietate Intelectuala

Continutul site-ului www.endless-studio.md: imagini, texte, elemente de grafica web, elemente 3D, postere,  scripturi, software, este integral proprietatea www.endless-studio.md si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala. Folosirea fara acordul www.endless-studio.md a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. www.endless-studio.md si logo-ul www.endless-studio.md sunt marci inregistrate ale www.endless-studio.md.

www.endless-studio.md poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului www.endless-studio.md.

Utilizarea pe www.endless-studio.md a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. www.endless-studio.md nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

 

3. Exonerarea de raspundere

www.endless-studio.md nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la www.endless-studio.md sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, www.endless-studio.md fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. www.endless-studio.md nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Informatiile incluse pe www.endless-studio.md au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa [email protected], pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

www.endless-studio.md isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

www.endless-studio.md, in calitate de organizator al campaniilor promotionale, nu isi asuma raspunderea pentru pierderile sau deteriorarile voucherului campaniei, nu este responsabila pentru voucherele falsificate sau deteriorate si isi rezerva dreptul de a anula voucherul utilizat la achizitie ori de a scadea valoarea acestuia din valoarea de rambursat, in cazul returnarii conform legii, a unui produs participant in campania respectiva.

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar www.endless-studio.md nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

 

4. Limita accesului la site

Utilizatorii site-ului www.endless-studio.md pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu www.endless-studio.md, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. www.endless-studio.md nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda www.endless-studio.md si afiliatilor/asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

 

5. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, datele din actele de stare civila, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, profesie, loc de munca, formare profesionala, situatie familiala, situatie economico-financiara, date privind bunurile detinute, obisnuinte/preferinte/comportament, imagine, voce, date de geolocalizare/date de trafic.

Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe www.endless-studio.md, va primi comunicari comerciale din partea www.endless-studio.md doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.

Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale. www.endless-studio.md va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte.

Conform Legii pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.endless-studio.md are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe www.endless-studio.md, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a www.endless-studio.md si cu utilizarea si prelucrarea de catre www.endless-studio.md, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul www.endless-studio.md.

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

In cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre www.endless-studio.md si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate.

www.endless-studio.md nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe www.endless-studio.md pentru niciun fel de prejudiciu.

 

6. Inregistrarea ca Utilizator

Pentru crearea unui cont pe site-ul www.endless-studio.md, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. www.endless-studio.md poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

 

7. Pretul

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Preturile de livrare sunt detaliate pe site.

Toate preturile aferente produselor comercializate prin intermediul site-ului www.endless-studio.md sunt exprimate in Lei Moldovenesti si contin T.V.A ( 20% ).

 

8. Comanda

Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit etc).

www.endless-studio.md nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant www.endless-studio.md sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre Parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii.

(Acest e-mail este doar o confirmare de primire a solicitarii de comanda din partea dvs. Contractul dvs. de a cumpara aceste produse nu este incheiat complet pâna când nu vom trimite un e-mail care va anunța ca produsele au fost expediate.)

Pentru confortul si siguranta Clientului, exista optiunea ca timp de 30 de minute dupa plasarea unei Comenzi de a renunta la Comanda. Astfel, daca Utilizatorul care a plasat o Comanda din greseala sau a revenit asupra deciziei, Comanda se poate anula in 30 de minute dupa plasarea ei.

www.endless-studio.md poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

· esuarea / invalidarea tranzactiei online;

· date incomplete sau incorecte ale Clientului;

· activitatea Clientului poate produce daune site-ului www.endless-studio.md;

· livrari consecutiv esuate;

· alte motive obiective: in cazul in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, www.endless-studio.md nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.

In anumite situatii si pentru motive justificate, www.endless-studio.md isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor din Comanda. In aceste situatii www.endless-studio.md va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

Contractul se considera incheiat intre Client si www.endless-studio.md in momentul primirii de catre Client de la www.endless-studio.md, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

In cazul in care un Bun comandat de catre Client nu poate fi livrat de catre www.endless-studio.md, ne obligam sa informam Clientul asupra acestui fapt si sa returnam Clientului contravaloarea Bunulu, in termen de maxim 14 zile de la data la care www.endless-studio.md a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

 

9. Facturare – plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata se accepta prin ramburs.

 

10. Garantia

Pentru produsele achizitionate din magazinul online www.endless-studio.md se asigura garantie.

Pentru a beneficia de garantie, Clientul are urmatoarele obligatii:

· produsul sa fi fost cumparat de la www.endless-studio.md si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;

· sa pastreze documentul fiscal cu care a cumparat produsul;

· sa pastreze ambalajul original si toate accesoriile care au venit in acesta, si sa le livreze impreuna cu produsul in garantie.

In afara cazului in care este specificat altfel, costul transportului este suportat de Client. Cauze de pierdere a garantiei:

· avarii sau deteriorari mecanice; expunere excesiva la radiatii solare; modificari ale produsului;

· defectarea produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, transport, manipulare si instalare;

· inundarea, incendierea, expunerea la soare, descarcari electrice, modificari sau instalari necorespunzatoare, interventii neautorizate;

www.endless-studio.md nu ofera garantii Clientilor:

· in cazul in care produsul achizitionat nu este potrivit cerintelor sau asteptarilor Clientilor;

· dupa expirarea perioadei pentru care Vanzatorul ofera garantie produsului;

Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile. Drepturile Clientilor sunt cele prevazute in legislatia in domeniu. Garantia nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

 

11. Livrarea

Data estimata de livrare poate varia in functie de produs, si este afisata in pagina produsului, in pagina de Comanda precum si in e-mailul sau telefonul de confirmare a Comenzii.

Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 7 de zile de la data confirmarii Comenzii.

Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare care nu va putea depasi termenul maxim prevazut mai sus.

Atentie! Din cauza timpului foarte scurt de procesare a Comenzilor, este imposibila operarea de modificari asupra Comenzilor deja plasate.

In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), www.endless-studio.md va informa Clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate in termen de 14 zile. Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar www.endless-studio.md va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.

Daca Clientul isi exercita dreptul de denuntare unilaterala a contractului in termen de 14 de zile de la primirea produselor, cheltuielile de returnare a produselor sunt in sarcina Clientului.