Cum platesc si cum se face livrarea?

Pentru produsele achizitionate de pe www.endless-studio.md ai la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

  • plata in numerar/ramburs, la livrarea/ridicarea coletului, daca alegi livrarea prin curier, inainte de expedierea comenzii, cosul de cumparaturi va calcula si va afisa exact valoarea cheltuielilor de transport;

 

Metode de livrare

Livrarea prin curierat rapid. Coletul va merge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier.

Pe colet vor fi trecute datele tale de contact, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Este asadar important sa ne comunici, in formularul de comanda, un numar de telefon la care curierul sa te poata contacta in caz de necesitate.

Intervalul de livrare este afisat atat in pagina de prezentare a fiecarui produs, cat si in pagina de finalizare a comenzii, cosul de cumparaturi.

De asemenea, in urma finalizarii comenzii se va trimite un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail indicata unde veti putea verifica data estimata de livrare.

 

Care sunt taxele de livrare?

Valorile afisate includ TVA. Aceasta taxa de livrare se va adauga la valoarea comenzii, astfel incat pretul achitat la curier pentru a intra in posesia pachetului va reprezenta costul comenzii, plus taxele de livrare.

 

Cum pot returna un produs/ o comanda?

Ai la dispozitie 14 de zile calendaristice pentru a solicita returul produselor, asigura-te ca ai toate elementele necesare pentru a efectua returul: factura initiala, cutie, etichete etc.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte .

Pentru orice problema intampinata, nu ezita sa ne contactezi prin email ([email protected] ).